На рождения си ден днес, когато навършва 70 години, руският

...
На рождения си ден днес, когато навършва 70 години, руският
Коментари Харесай

На рождения си ден Владимир Путин ще има среща с колегите си от ОНД

На рождения си ден през днешния ден, когато навършва 70 години, съветският президент Владимир Путин ще се срещне с сътрудниците си от Общността на самостоятелните страни (ОНД), съобщи организация ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Неофициалната среща ще се състои в Константиновския замък край Санкт Петербург.

Обикновено през годината се привикват едно постоянно и едно импровизирано съвещание на Съвета на държавните глави от Оперативно-наблюдателно дело. Миналата година неофициалната намира се състоя на 28 декември в Санкт Петербург, а формалната, която се реализира посредством видеовръзка поради пандемията от ковид, беше на 15 октомври.

Както означи представителят на Путин Дмитрий Песков, диалозите на 7 октомври ще бъдат значима стъпка при подготовката на срещата на върха на Оперативно-наблюдателно дело в Астана идната седмица.

От 12 до 14 октомври столицата на Казахстан - страната ръководител на Оперативно-наблюдателно дело за тази година - ще бъде хазаин на срещите на върха на Оперативно-наблюдателно дело, на Конференцията за ограничения за подсилване на доверието в Азия (CICA) и на срещата на държавните глави на страните от Централна Азия и Русия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР