На първото си заседание Столичния общински съвет не успя да

...
На първото си заседание Столичния общински съвет не успя да
Коментари Харесай

Още в първия ден: Синя София пита Терзиев за демонтажа на паметника на Съветската армия

" На първото си съвещание Столичния общински съвет не съумя да избере ръководител. Ясно е, че политическите групи в СОС нямат късмет независимо да получат поддръжка от останалите за този избор. Налага се да се проведат договаряния и да се поеме отговорност за ръководството от тези, които получиха най-високо доверие на изборите. Следващото съвещание е планувано на 20 ноември 2023 година Ако не се реализира съгласие резултатът ще се повтори и общинският съвет ще стартира да губи време и сила на вятъра ", написа в профила си във Facebook общинският консултант от " Синя София " Вили Лилков.

" До края на м. ноември план-сметката за чистотата би трябвало да се прегледа от комисиите в СОС (които не са структурирани!) и да се разгласи за обществено обсъждане; да се одобри Правилника за организацията и активността на СОС; да се образуват комисиите; да стартира разискване на бюджета и така нататък Ключът за началото на всичко това е конституиране на политическо болшинство с ясно съглашение и избор на ръководител на СОС ", изброява той неотложните задания и прибавя:

" Иначе ще повторим цирковете от Народното събрание преди година-две! "

" А другояче, ние от " Синя София ", внесохме две питания до кмета Васил Терзиев - за построяването на паметника на инж. Иван Иванов и за демонтажа на паметника на Съветската войска ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР