На настоящия етап цените на млечните продукти ще останат по-ниски

...
На настоящия етап цените на млечните продукти ще останат по-ниски
Коментари Харесай

Засега Ел Би Булгарикум задържа цените на млечните продукти по-ниски

На сегашния стадий цените на млечните артикули ще останат по-ниски с 30% за сиренето и кашкавала, с цел да се види какво е финансовото положение на сдружението за отстъпките и до каква степен са рентабилни за компанията. Това сподели новият шеф на " Ел Би Булгарикум "  Владимир Русев пред БиТиВи, след като бе уволнен предшественикът му Николай Маринов.

Той увери, че ще направи всичко допустимо да усъвършенства изискванията на работа в предприятието и цените на млечните артикули да се задържат с отстъпка. За производството на кг кашкавал са нужни 10 литра суровина. В базата на сдружението във Видин има мухлясал кашкавал и той ще бъде отхвърлен, посочи Владимир Русев.

Русев уточни, че някогашният шеф на сдружението Николай Маринов е правил порочни практики още през цялото време на своето ръководство. Той не знае и за какво " Ел Би Булгарикум " под управлението на Маринов е сключвало контракт с маджарски компании за преправка на мляко, в случай, че в България има доста български компании. " Първото нещо, което ще направя, е да развържа съвета на шефовете и ще върна компетенциите в груповия орган за взимане на решения - за снабдители, първични материали и установяване на цени на млечните артикули ", закани се новият началник на сдружението.

Владимир Русев увери, че в магазинната мрежа няма трайни артикули в компрометирано качество. Той се закани още да направи ръководството на " Ел Би Булгарикум " доста по-прозрачно.

Русев обаче чака да има загуби за предприятието поради некачествените артикули.

Владимир Русев посочи, че към този момент не е член на " ИТН " (ИТН) още от 46-то Народно заседание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР