На музикалния пазар излезе първият в света албум, композиран и

...
На музикалния пазар излезе първият в света албум, композиран и
Коментари Харесай

Излезе първият в света музикален албум, композиран от изкуствен интелект

На музикалния пазар излезе първият в света албум, композиран и продуциран напълно от... изкуствен интелект! Името на фантастичната компилация е I AM AI, а на неговия, колкото утопичен, толкоз и действителен основател, е Amper, пишат woman.bg.

Самият той е компилативна продукция вследствие на познанията и уменията на музикални и софтуерни специалисти. Във впечатляващите композиции има и човешко наличие в лицето на американската певица Тарин Саутърн. Тя вкарва гласа си върху към този момент написаните от Аmper мелодии, а резултатът е повече от изумителен.

Въпросният неестествен създател дава опция на потребителите да основават налична музика без авторски права за креативните си планове. Изпълнителят от своя страна има безспорната независимост да даде инструкции на Amper, в това число ритъма на песента, темпото акомпаниментите, типа на инструментите, а изкуственият разсъдък, въз основата на всичко това, да придаде приключения образ и форма на композицията.

Макар и това да не е първата авторска ария на вездесъщия Amper, за пръв път в историята на кибернетиката изкуствени разсъдък „ издава “ личен музикален албум! Денят, в който Алая си отиде Пауло Коелю: Когато човек мощно желае нещо, цялата Вселена му спомага Том Круз - наркотрафикантът с незабравимата усмивка "Искаме този опит да развие креативния развой ", споделя Дрю Силвърстайн, един от основателите на Amper, пред TechCrunch.

Чуйте първата ария - Break Free, която излезе на 21 август:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР