Организацията на движението в София е според буквата на закона.

...
Организацията на движението в София е според буквата на закона.
Коментари Харесай

Законно ли е косото паркиране по Витошката на раздора?

Организацията на придвижването в София е съгласно буквата на закона. Това съобщи пред Българска национална телевизия Стефан Спасов, общински консултант от ПП-ДБ -СС за паркирането по бул. " Витоша ".

Това, на което сме очевидци в последната седмица, е политическа офанзива към нас, безапелационен бе той. Проектът не работи единствено за една група, счита Спасов. С 10 години закъсняваме с плана за велоалеи, подпечата той. Има закони, които ние съблюдаваме, изясни съветникът.

Столична община е наказана за мръсния въздух, сподели Спасов и добави, че решението на казуса със замърсяването и трафика е посредством предоставяне на опция. Това е план на София, посочи съветникът. Проектът няма да бъде преразгледан, безапелационен бе той. Обмисля се основаване на алена зона за живущите в центъра на столицата. Подробностите се прецизират.

Йонко Иванов, ръководител на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка, обясни, че няма напряко паркиране в европейските страни. Вие защитавате една шепа хора и спирате придвижването на всички софиянци, упрекна той представителя на ПП-ДБ-СС. Според него протичащото се е безсрамие. Сега не се паркира по-безопасно, уточни Йонко Иванов.

Аз вдишвам изпаренията на тези коли, подлага на критика той. За 24 часа променихте София от нещо положително в нещо неприятно, уверен е Иванов и попита кой се е събудил и е направил този план. Оттук нататък ще има недоразумения, обезпокоен е той. Успоредното паркиране не затруднява придвижването, съгласно него. Спрете с тези безумия, младежи сте, посъветва той общинският консултант. Очаквам опрощение от вас, показа Иванов.
 Васил Терзиев поддържа реорганизацията по бул.
Васил Терзиев поддържа реорганизацията по бул. " Патриарх Евтимий "

ЕЦТП даде на съд репението за новата организация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР