На фона на неотдавнашните атаки в Париж и Ница, и

...
На фона на неотдавнашните атаки в Париж и Ница, и
Коментари Харесай

Гърция и Франция засилват обмена на разузнавателни данни за тероризма

На фона на неотдавнашните офанзиви в Париж и Ница, и се споразумяха да усилят обмена на разследваща информация за известни или обвинени терористи, оповестява електронното издание на атинския всекидневник Kathimerini.
Според източници двете страни ще изградят работна група за наблюдаване на хипотетичните екстремисти от Алжир, Тунис и Мароко, които живеят или са пътували през Гърция. Високопоставен чиновник, поискал анонимност, съобщи, че сега управляващите следят 25 обвинени джихадисти, съобщи организация Фокус.
 Гръцки риболовци се оплакват от тормоз в Егейско море Гръцки риболовци се оплакват от тормоз в Егейско море
Рибари настояват, че в гръцките териториалните води в северните елементи на Егейско море непрекъснато навлизат извършители - турски риболовни ло...
Въпреки че няма индикации за планувана терористична офанзива в Гърция, управляващите ускориха сигурността на френските институции и компании и други чувствителни уреди, акцентират от редакцията.
Междувременно чиновниците по сигурността ускориха напъните си за събиране на информация за евентуални екстремистки детайли измежду мигрантски групи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР