СподелиРешението за въвеждане на наказателна отговорност в ЕС за заобикаляне

...
СподелиРешението за въвеждане на наказателна отговорност в ЕС за заобикаляне
Коментари Харесай

От 19 май: Заобикалянето на евросанкциите ще се наказва със затвор

Сподели
Решението за въвеждане на наказателна отговорност в Европейски Съюз за заобикаляне на глобите влиза в действие от 19 май, се споделя в изказване на Европейската комисия, оповестено през днешния ден.

„ От 19 май влизат в действие нови правила за хармонизиране на наказателната отговорност и глобите за нарушавания на забранителните ограничения. Новите правила подсигуряват, че такива нарушавания могат да бъдат предмет на наказателни следствия и наказателно гонене в страните от Европейски Съюз. Списъкът с закононарушения включва неблокиране на активи, подлежащи на заледяване, нарушение на забрани за влизане, даване на неразрешени или лимитирани финансови услуги “, се споделя в изказването, представено от „ Сега “.

Съветът на Европейски Съюз утвърди листата на закононарушенията на 12 април. Тогава той излезе с изказване, че „ страните членки би трябвало да подсигуряват, че нарушаванията на глобите на Европейски Съюз се преследват с ефикасни и пропорционални наказателни ограничения, които варират според от закононарушението “. „ Умишленото нарушение на глобите следва да се санкционира с отнемане от независимост като оптимално наказване. Нарушителите на ограничаващите ограничения на Европейски Съюз могат да бъдат също по този начин глобявани “, посочи Съветът.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР