На 73-годишна възраст е починала Ивана Тръмп - бивша съпруга

...
На 73-годишна възраст е починала Ивана Тръмп - бивша съпруга
Коментари Харесай

Почина Ивана Тръмп - първата съпруга на Тръмп и майка на три от децата му

На 73-годишна възраст е умряла Ивана Тръмп - някогашна брачна половинка на Доналд Тръмп и майка на децата му Доналд-младши, Иванка и Ерик Тръмп.

Според първична информация - Ивана Тръмп е получила сърдечен удар в дома си. Екипът за незабавна помощ, който се е отзовал на сигнал на незабавния телефон 911, е открил на място, че дамата към този момент е умряла.

Доналд Тръмп разгласява съболезнователно обръщение, в което назовава своята първа брачна половинка " прелестна, красива и невероятна жена, която имаше популярен и въодушевяващ живот ".



Дъщеря им Иванка написа в Twitter, че сърцето ѝ е разрушено от загубата на майка ѝ: " Тя живееше живота си на цялостни обороти - в никакъв случай не пропускаше опция да се смее и да танцува. Ще ми липсва вечно и ще пазим паметта за нея жива в сърцата си ".

Ивана Тръмп e родена в Чехословакия през 1949 година и от дете се занимава със ски-състезания. Спортът ѝ дава опция да пътува отвън Източния блок, а през 1972 година тя съумява да получи австрийско поданство след първия си брак със ски инструктор и да се реалокира да живее в Съединени американски щати.



През 1976 година се среща с Доналд Тръмп - по това време тя работи като модел. Двамата подписват брак през 1977 година и скоро по-късно стартират да работят като сътрудници по някои от огромните му бизнес планове в строителството на хотели и казина. Разделят се през 1992.

Първият им наследник Доналд се ражда в края на 1977, Иванка - през 1981, а Ерик - през 1984 година

Ерик Тръмп я разказва като " мощ в бизнеса, състезател от международна класа, жена с лъчезарна хубост и грижовна майка и другар ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР