Трима души бяха осъдени във връзка с инцидент, при който

...
Трима души бяха осъдени във връзка с инцидент, при който
Коментари Харесай

Шокиращият момент, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк

Трима души бяха наказани по отношение на случай, при който майка на осем деца бе хвърлена от влакче в увеселителен парк в Западен Лондон.

Инцидентът стана на 10 април 2018 година, когато Хадра Али прекарва четири месеца в болница, откакто бе изхвърлена от атракциона Xcelerator в увеселителния парк Funderpark в Йевсли, Хилингдън.

Във връзка с делото бяха оповестени шокиращи фрагменти от момента на случая.

След рухването дамата получава голям брой счупвания на гърба, бедрата, таза, ребрата, двете ключици, както и вътрешен кръвоизлив и забележителна контузия на главата.

Перин Стивънс, Дерек Хакет и Дейвид Гери признаха, че са нарушили разпоредбите за здравословни и безвредни условия на труд, и получиха условни присъди, написа Би Би Си.

На DMG Technical Ltd, която също призна за нарушаване по Закона за здравословни и безвредни условия на труд, беше наложена санкция в размер на 51 000 лири.

Говорител на потърпевшата Хадра Али съобщи, че фамилията ѝ е „ надълбоко облекчено “ от обстоятелството, че наказателното гонене е завършило.

„ Въпреки че никакъв резултат не може да анулира въздействието на пострадванията, които трансформираха живота на Хадра, върху здравето и благосъстоянието ѝ, те се надяват това да сложи началото на пътя им към възобновяване на живота им и да ѝ обезпечат нужната поддръжка отсега нататък “, споделя представителят.

Хадра Али, която по това време е била на 45 години, не е била задоволително обезопасена на седалката си по време на случая.

Когато атракционът набрал скорост, тя извикала за помощ и се държала известно време, преди да бъде изхвърлена.

Тя се е блъснала в бариерата на идващото влакче и се е приземила на земята. Жената прекарала идващите няколко седмици в кома и четири месеца в болница.

Към днешна дата тя продължава да изпитва болежка и обилни усложнения в всекидневието си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР