На 3 март 2018 БГ Радио става на 17 години.

...
На 3 март 2018 БГ Радио става на 17 години.
Коментари Харесай

17 години БГ Радио, 17 години само българска музика

На 3 март 2018 БГ Радио става на 17 години. 17 години, които се равняват на четиристотин месеца и десетки хиляди български песни! Шест хиляди дни и над 5000 министър председатели на български песни! 150 000 часа единствено българска музика - 17 години, в които 3 март е и народен празник на българската музика. Защото на 3 март 2001г. се ражда БГ Радио - радиото, което и до през днешния ден е същинският дом на българската музика.

По случай рождения ден БГ Радио готви специфична ефирна стратегия за слушателите, с която ще означи празника.

Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени вършат извънреден подарък за БГ Радио, слушателите и почитателите на групата. На 3 март от 17 ч. от студиото радиото онлайн ще звучи концерт с най-големите шлагери на Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени! Сред тях сигурно и песента, определена от слушателите на БГ Радио за най-хубавата ария за пътешестване за 2017 година и един от химните на българското лято - "По-полека ". Слушателите на радиото могат да станат част от специфичната стратегия "17 години народен празник на българската музика ", която ще стартира в 16 ч. на 3 март, а извънредният концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени започва тъкмо в 17 ч. по едно и също време и онлайн в ефир, на уеб страницата на медията и на "Фейсбук " страницата на БГ Радио.

В същия ден и час, тъкмо в 17 ч., на bgradio.bg започва и първият стадий от Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2018 - номинирането на изпълнителите, техните песни, текстове, албуми и видеоклипове. Слушателите могат да гласоподават за всички категории като изберат своите пет любимци от 2017 година. Гласовете им ще дефинират номинираните в категориите на премиите.

Мисията на медията към този момент 17 години е да поддържа и разпространява българските реализатори и просвета с неповторимия си формат и 17 години озвучава всекидневието на слушателите си както със златни български песни, по този начин и с най-актуалните родни шлагери.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР