На 15 юни, ден на децата и празник на можещите

...
На 15 юни, ден на децата и празник на можещите
Коментари Харесай

Врачката“ Луна: Президентът Радев се отказва от властта на 15 юни

" На 15 юни, ден на децата и празник на можещите в политиката, президентът непринудено се отхвърля от властта. " Това прокламира поп-фолк ветеранката Луна в изобретената от самата нея „ Звездна карта на България “.

Сверката с този хороскоп оказва помощ на Луна да не хвърля нито гласа си напразно при всички избори, нито политическите прогнози.

„ Няма да вземам участие в тези избори, тъй като това е мой празник. На втори април имам рожден ден. “, написа певицата в профила си в обществените мрежи и съобщи, че даже няма да отиде да гласоподава.

„ Избягвайте подлата рубрика “не гласоподавам за никой ”, по този начин ви крадат най-лесно и не знаете къде ви отива гласа и парите от него. “,

приканва още колоритната изпълнителка своите почитатели.

Тя е безапелационна, че би трябвало да побързаме да честваме рождения ѝ ден, защото от трети април България още веднъж я чака гнет.

„ Звездната карта “ на страната дава съображение на Луна да направи друга значима политическа прогноза - че на 24 май ще осъмнем с нов кабинет.

„ Това е празник на буквите и на говорещия човек. Ден на ново държавно управление, само че с мъчно начало ", твърди Луна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР