На 14 януари в стаята на НЧ “Просвета“ в Долно

...
На 14 януари в стаята на НЧ “Просвета“ в Долно
Коментари Харесай

В Долно Озирово почетоха най-възрастните жители /снимки/

На 14 януари в стаята на НЧ “Просвета “ в Долно Озирово се организира празненство в символ на респект към двамата най-възрастни поданици на селото – Софрон Михайлов Русинов на 94 години и Иван Ангелов Петров на 92 години.
Честването бе проведено от читалището. В знак на почитание дамите от певческа група „ Росен Здравец “, към читалището поздравиха дядо Софрон и дядо Иван с песните „ Яно, янчице “, “Събрали се, набрали се “ и „ Дорде е младост “.
„ Те са доста уважавани, положителни, витални и дейни хора. Трудолюбието и добротата са основата на дълголетието на Софрон Русинов и Иван Петров‘‘, сподели кметът Ангел Петров и си пожелава и други хора в селото да доближат тяхна почтена възраст.
Двамата получиха приветствени адреси и дарове от кмета на община Вършец инж. Иван Лазаров.
„ С неспокойствие и откровено почитание желая да ви поздравя в днешния ден, в който хората от селото желаят да ви почетат и зарадват!
Дълъг и трогателен е бил пътят ви през годините. Но най-важното – бил е изпълнен с положителни каузи и образец за по-младите.
Щастие е за вашето семейство, че можете да споделяте дните си дружно, да сте им опора със своя житейски опит, мъдрост и препоръки. Сигурен съм, че те го правят оценка!
Възхищавам се на вашата жизнеспособност и борбеност, на вашата честност, с която сте събрали обичта и уважението на локалните хора!
От все сърце ви искам още години здраве, положително въодушевление и обичта на околните ви!
„ Честита годишнина! “, пожела на дядовците инж. Иван Лазаров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР