На 13-и октомври в София кметът на столицата, г-жа Йорданка

...
На 13-и октомври в София кметът на столицата, г-жа Йорданка
Коментари Харесай

Конференция представи комуникации от бъдещето

На 13-и октомври в София кметът на столицата, госпожа Йорданка Фандъкова, откри третата районна конференция на Международната ПР асоциация (IPRA) и даде началото на завладяваща двудневна стратегия.

По време на първия ден от събитието “SOPR: SOMARKETING: SOFIA” някои от най-хубавите информационни експерти в международен мащаб показаха практиките, които отличават положителната връзка в цифровата епоха.

Каспиан Смит, вицепрезидент, връзки в IBM Европа, беше първият преподавател по време на конференцията. Той показа мнението си по отношение на ролята на изкуствения разсъдък и нужните съставки за реализиране на положителни информационни тактики през днешния ден: „ Четирите правилото на когнитивната епоха са цел, доверие, бистрота и умения “. Вдъхновяващата стратегия беше последвана от лекцията на Дейвид Амерланд, създател и бизнес публицист, който направи забавна параленост сред снайперистите и маркетинг експертите. „ Бъдете ефикасни!

Търсете данни, бъдете в обществените мрежи и използвайте мозъка си като снайперист “, разяснява Амерланд пред публиката. Събитието продължи с още забавни тематики, измежду които бяха „ Влиянието на ПР през днешния ден “, „ Стойността и ролята на инфлуенсърите “, “Inbound PR”, „ Измеримост на ПР за реализиране на бизнес резултати “ и доста други.

Министърът за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 година, госпожа Лиляна Павлова, закри първия ден на дискусионните панели, които показаха най-хубавите практики от света на връзките.

В рамките на конференцията за първи път в България се състоя и церемонията по връчване на влиятелните оценки на IPRA. Повече от 60 бяха премиите, отредени както на организации, по този начин и на информационни отдели от целия свят. Разнообразните категории включваха „ Комуникационно изследване “, „ Корпоративна обществена отговорност “, „ Кампании на Неправителствени организации “, „ Ивент мениджмънт “, „ Дигитални връзки с медиите “, „ Социални мрежи за ПР “, „ Международна ПР акция “, „ Лансиране на нов артикул “, „ Технологии “ и доста други.

Като част от конференцията, на 14-и октомври в „ Дом на Европа “ се организираха и три на практика работилници, проведени с поддръжката на представителството на Европейската комисия в България. По време на първия уъркшоп бяха показани три от най-хубавите информационни акции в света, носители на оценките IPRA. В идващия панел фокус беше подложен върху това какви умения ще бъдат нужни на информационните експерти в бъдеще. Вторият ден от конференцията приключи с уъркшоп, който сподели по какъв начин да развием репутацията на града си, с цел да притеглим гости и да подхраним локалния бизнес.

Медиен сътрудник на конференцията е "Нетинфо ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР