Моят роден край Видин за съжаление е един от най-бедните

...
Моят роден край Видин за съжаление е един от най-бедните
Коментари Харесай

Филип Попов: Индустриалната зона във Видин трябва да е по-примамлива за инвеститорите

" Моят роден край Видин за жалост е един от най-бедните райони. Имахме за концепция да се започва облагородяване на индустриалната зона във Видин, с цел да стане тя по-примамлива за вложителите и това да сътвори работни места. Надявам се, че ще успеем да го довършим. Както и да довършим построяването на високоскоростен път от Видин до София. Това, което ние се опитваме, е да премахнем несъответствието в районите. Реализирахме това 50% от финансирането за страната ни да отидат за Северна България ". Това съобщи членът на Народно събрание на Българска социалистическа партия и лидер на листата в 5 МИР Видин Филип Попов в ефира на БСТВ.
" Трябва да продължим досегашните политики, които Корнелия Нинова водеше в тези няколко месеца, до момента в който Българска социалистическа партия бе част от държавното управление. По стопански индикатори България реализира доста огромен прогрес. Това в огромната си част се дължи на прекъсването на кранчето и надлежно приключването на обществените средства към частни джобове ", сподели Попов.
" Трябва да продължим обезщетенията на компаниите за високата цена на силата, както и тавана върху цените на газа. Преговорите с всички снабдители на газ, в това число и " Газпром ", е наша константна политика ", съобщи претендентът за народен представител.
По неговите думи би трябвало да се продължат политиките на обществени разноски, тъй като във времена на рецесии в цяла Европа се усилват обществените разноски. " Това, което Българска социалистическа партия направи, е казус - 22 милиарда лв. за обществени придобивки. Безплатни детски градини, увеличение на минималната заплата, на пенсиите, на майчинските, както и понижаване на налозите за работещите млади фамилии. Подкрепа на зеленчукопроизводството, безвъзмездни учебници за всички от 1 до 12 клас, безвъзмездни медикаменти за деца до 14-годишна възраст - това са единствено част от от целите, които желаеме да довършим ", разяснява лидерът на видинската листа. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР