Москва реагира на думите на украинския президент Володимир Зеленски относно

...
Москва реагира на думите на украинския президент Володимир Зеленски относно
Коментари Харесай

Москва отговори на Зеленски: В Киев е време да осъзнаят, че Русия и Путин ги има и ще ги има

Москва реагира на думите на украинския президент Володимир Зеленски по отношение на подозренията му дали съветският държавен глава Владимир Путин въобще е жив, които той изрази по време на украинска закуска в Давос тази заран.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи: " Ясно е, че и Русия, и Путин са огромен проблем за днешна Украйна и за Зеленски. И е ясно, че чисто психически господин Зеленски би предпочел да не съществуват нито Русия, нито Путин. Но колкото по-скоро той осъзнае, колкото по-скоро украинският режим осъзнае, че Русия и Путин ги има и ще ги има, толкоз по-добре за страна като Украйна. Във всеки случай, колкото по-скоро украинският режим покаже подготвеност да прегледа настояванията на Русия, които ще бъдат реализирани по един или различен метод, толкоз по-скоро всичко ще завърши. И толкоз по-скоро народът на Украйна стартира да се възвръща от нещастието, която киевският режим аргументи ".

По традиция на Богоявление Путин се потопи в дупка в леда, само че няма видео или фотоси от това, заяви още прессекретарят на съветския президент (миналата година това бе отразено от всички съветски и западни медии).



Темата за конфискация на имуществото на напусналите Русия руснаци не е обсъждана от парламентаристите с президента, Кремъл няма създадена позиция по този въпрос.

Снабдяването на Украйна с оръжия, с които да удари Русия, би означавало спорът да премине на ново равнище, а изказванията на Дмитрий Медведев по отношение на риска от нуклеарна война, в случай че нуклеарна мощ загуби в стандартна такава, не значат смяна в нуклеарната теория. Това е в цялостно сходство с нея. В това няма несъгласие, сподели още Песков.

Преди това зам.-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев написа следното в канала си в Telegram:

" Утре в натовската база Рамщайн огромни военачалници ще обсъдят новата тактичност и тактика, както и доставките на ново тежко въоръжение и ударни системи за Украйна. И това се случва незабавно след форума в Давос, където недоразвити политически играчи повтаряха като мантра: " За да се реализира мир, Русия би трябвало да загуби ".

И на никого от горките тях не му хрумва да направи следния обикновен извод: загубата на нуклеарна мощ в стандартна война може да провокира нуклеарна война. Ядрените сили не са изгубили огромните спорове, от които зависи ориста им.

А нали това би трябвало да е явно за всеки. Дори за западен политик, който е запазил най-малко някакви следи на разсъдък ", написа някогашният съветски президент.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР