Може би искате да попитате бившия си нещо или пък

...
Може би искате да попитате бившия си нещо или пък
Коментари Харесай

Не изпращайте тези есемеси на бившия

Може би желаете да попитате някогашния си нещо или пък сте оставили нещо у тях и към този момент натискате клавиатурата на телефона… Помислете отново!

Едно от разпоредбите, които би трябвало да спазите преди да решите да пишете на някогашния си, е да изчакате най-малко месец след раздялата ви. Тъкмо всяка полуда, произлизаща от засегната горделивост и всякакви страсти, ще са поутихнали.

Друг миг на писането на sms до някогашния е да имате поради, че може и да не получите отговор. Или пък отговорът да не ви хареса.

Но въпреки всичко сме подбрали няколко sms-a, които не е удачно да пращате:

Една дума. Не пишете единствено “Хей ”, “Йо ”, “Здрасти ”… Ако имате нещо да му казвате, направете го в прав текст. Не го карайте да се чуди какво желаете.

Мили обръщения. Вече не сте двойка. Избягвайте сладките изречения, които сте употребявали по време на връзката ви. Не флиртувайте и не пращайте закачливи емотикони.

Пиянски sms-и.  Никога не му пишете посреднощ, че го желаете. Особено в случай че сте подпийнала. И в никакъв случай НЕ пращайте секси фотоси!

Обяснения от вида “Мисля за теб ”.  Това е ясно. Сигурно и той мисли за вас. Но това не значи, че ще подновите връзката си. Вероятно ви отбягва преднамерено, тъй като желае да продължи напред.

Молби и извинения.  Ако сте сбъркала нещо, извинете се. Веднъж. Но недейте да превръщате това в всекидневие. Няма смисъл. И не се молете да се връща!!! Прекалено обезверено е.

Втори, трети sms.  Не стигайте досега, в който го бомбандирате с sms-и. Ако към този момент сте се разбрали за нещо, то спрете да му пращате още известия, тъй като е безсмислено. Ако пък не е дал отговор на към този момент изпратен sms, още веднъж не пишете!

И запомнете – колкото и да е мъчителна една разлъка, би трябвало да продължите напред и да запазите достолепие!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР