Много важно е предложението за промяната на статута на служебните

...
Много важно е предложението за промяната на статута на служебните
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Основният проблем на конституционната реформа е правосъдната, не трябва да се пипнат само отделни неща

" Много значимо е предлагането за смяната на статута на служебните държавни управления, тъй като явно има сериозен проблем с него. Той заплашва парламентарната република. Президентът концентрира по едноличен и безотговорен метод цялата власт, и то за съществени интервали от време. Това е неприемливо и нелегитимно от позиция на политическото устройство ". Това сподели политологът проф. Огнян Минчев за.
По думите му, главният проблем на конституционната промяна е правосъдната. " Там би трябвало, когато се вършат промени, да се има поради, че независимостта следва да бъде обезпечена с уравновесен пакет от ограничения, не може просто да се пипнат обособени неща ", означи той. И добави, че предлагането за 24 май може да повлияе на смяната на менталната конструкция на жителите.

" Движение за права и свободи взе участие във властта, тя е част от съществуващото болшинство. Въпросът е, че те и сътрудниците им заобикалят обстоятелството, че жителите не желаят да ги виждат на власт ", съобщи още Минчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР