Много от феновете на ММА считаха Деметриус Джонсън за най-велик

...
Много от феновете на ММА считаха Деметриус Джонсън за най-велик
Коментари Харесай

Деметриус Джонсън: Джон Джоунс е най-великият в ММА

Много от почитателите на ММА считаха Деметриус Джонсън за най-велик в историята. 34-годишния американец мачкаше конкуренцията в UFC и съумя да усъвършенства върха на Андерсън Силва за най-вече следващи отбрани на купа в UFC. " Мighty Mouse " го направи по свръхестествен метод в борбата си с Рей Борг, в която го събмитна с армбар от въздуха. Тази невероятна победа го вкара в историята и той отбрани купата си за 11-ти следващ път.

Джонсън навлезе в серия от 13 следващи победи, само че по-късно загуби с раздвоено решение от Хенри Сехудо. Деметриус беше сменен за Бен Аскрен и отиде в азиатската ONE Championship, където завоюва техния шампионат в категория муха.

Този трансфер попречи на славата на Джонсън и към този момент съвсем не чуваме за него. В едно от своите скорошно изявленията той реши да поговори по тематиката кой е най-великият войник в ММА.

“Според мен Джон Джоунс би трябвало да е номер 1 в историята. Виждал съм го по какъв начин тренира и по какъв начин побеждаваше доста от великите бойци в тази категория. Вижте неговото царуване в категорията. Мисля, че има бойци, които също са на път към върха в класацията. Ако Хабиб направи още 5-6 отбрани на купата, тогава ще го включа. Аз обичам да виждам дългоденствие. Обичам да виждам доминация. Дълголетието е огромно нещо. Погледнете Джон Джоунс. Мисля, че той има 15 борби за международната купа, нали?

Това е доста работа, да останеш стимулиран, да останеш на върха, с цел да продължиш да печелиш. Мисля, че Адесаня също е на път. Ако се качи в полутежка категория и победи първенеца там и се качи да се бие с Джон Джоунс, тогава той несъмнено е на път. Вижте граплинга на Джон Джоунс, неговите събмишъни, нокаути. Вижте какъв брой дълго беше първенец.

Това съревнование за известност ли е? Какво тъкмо е това, което те поставя в тематиката за най-велик в историята? За мен това е дълголетието, какъв брой шампионски срещи сте създали. За мен това е повода да сложа и Гегард Мусаси в тази листа, тъй като когато го виждам, виждам неговия бокс, граплинга и събмишъните. Той може всичко”, съобщи Джонсън.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР