Много е радостно, че имам внуче! Да расте здраво, умно,

...
Много е радостно, че имам внуче! Да расте здраво, умно,
Коментари Харесай

Орхан Мурад: Много се радвам на внучето от Сузанита!

" Много е радостно, че имам внуче! Да пораства крепко, мъдро, красиво, сполучливо в живота ", показа за " България Днес " артистът Орхан Мурад. Ветеранът на попфолка обаче не пожела да разяснява дали появяването на бебето на щерка му Сузанита е довело до стопляне на връзките посред им. Самият реализатор чака да стане татко през март. " Но това го оставям като една отворена тематика за любознанието на хората ", посочи Мурад.

Певецът не възнамерява неотдавнашен концерт в България. По думите му попфолкът е " измежду народа " - по заведенията, по частните празненства и на площадите, където той и сътрудниците му са в директен контакт с публиката си.

" За страдание, към този момент същински концерти с продажба на билети, каквито се проведоха при започване на 90-те години, съвсем няма ", не крие огорчението си артистът.

На въпроса за какво въпреки всичко концертите на Слави Трифонов и " Ку-ку бенд " събират такава огромна аудитория, Орхан отговори, че " изключението единствено удостоверява правилото ".

" Слави и бендът му имат телевизия зад тила си, ежедневна реклама, до момента в който ние, останалите поп фолкаджии, както ни назовават, нито можем да си го позволим, нито разполагаме с такива благоприятни условия. "

Орхан Мурад разяснява и политическите упоритости на своята колежка и наборка Луна.



" Всеки намира метод да се популяризира. Луна е избрала политиката. Хората, които биха дали своят вот за нея, ще дадат гласа си като израз на митинга против всички политици, докарали ни за целия този преход, към този момент 30 и недостатък годишен, до това състояние. Затова гласуваме за Луна ", счита изпълнителят.

Въпреки заключението си за нерадостния хал на попфолка като цяло бащата на Сузанита е удовлетворен от професионалните си изяви.

" Нещата ми вървят добре. Имам нови песни, ютуб каналът ми събира доста фенове. Ходя в чужбина, и то постоянно, само че не на ваканции, а гостувам на наши сънародници там ", довери Мурад.

" Следващия месец имам присъединяване пред българи в Германия ", добави артистът. Орхан Мурад сподели още, че евентуално множеството почитатели на попфолка ще останат сюрпризирани да научат, че той обожава Моцарт и класическата музика. " Искам ли да релаксирам с музика, съвсем постоянно си пущам Моцарт. Почитател съм на цялата музикална класика, само че изключително на композиторите романтици ", призна изпълнителят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР