Младата певица Михаела Маринова заби ново гадже след внезапната раздяла

...
Младата певица Михаела Маринова заби ново гадже след внезапната раздяла
Коментари Харесай

Михаела Маринова би шута на Иво! Ето какво се случи:


Младата певица Михаела Маринова заби ново гадже след неочакваната разлъка с дългогодишния й другар и сътрудник Иво Добрев. Талантливата изпълнителка не крие настоящия си любим, а в противен случай – по всякакъв начин се старае да вади очите на някогашния с него.

Новото гадже на също се занимава с музика и се познава с Иво. Тримата даже неотдавна се засекли на общо присъединяване. Маринова едвам изчакала да слезе от сцената и се хвърлила на врата на приятеля си в наличието на… някогашния й. Иво философски изтърпял сцената и заменяем една- две думи с певицата.

Бившите гаджета не са в другарски връзки след раздялата, само че поради уговорките им се постанова да се търпят. Преди месеци Михаела беше уверена, че Иво е любовта на живота й. Двамата даже се канеха да заживеят дружно. Но… артистът, който се изявява в дует с брат си Пламен, кръшнал на певицата с незнайно момиче. Наскоро Иво цъфна в обществените мрежи с тайнствена хубавица. Но дали тя е момичето, което го раздели с Михаела, не се знае.

Младата певица тежко претърпя раздялата с огромната си обич. Тя написа трагичен статус в обществените мрежи, с който разгласи края на връзката с сътрудника си.

Явно след раздялата не си е губила времето с любовни депресии, тъй като от този момент има около… месец. Михаела небрежно намерила заместител на Иво и по всичко проличава е удовлетворена от избора си. Както и от обстоятелството, че постоянно й се постанова да го навира в очите на погрешния си някогашен.
Михаела и Иво станаха гаджета около взаимното си присъединяване в „ Х фактор “ преди три години.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР