Мисълта да изразходвам целия си живот във виртуална реалност свят

...
Мисълта да изразходвам целия си живот във виртуална реалност свят
Коментари Харесай

„Прекарах две седмици в Метавселената на Зукърбърг и е страшно“

Мисълта да консумирам целия си живот във виртуална действителност свят постоянно ме е очаровала, както и концепцията да прибавя изменена действителност към това. Така че, когато ми беше даден шанса да тествам новата слушалка Meta Quest 3 от Meta Company на Mark Zuckerberg, бях повече от заинтересован. И в този момент прекарах две седмици, употребявайки го постоянно, аз прекосих от заинтригуване в изплашен … само че и извънредно впечатлен.

Адъм Калиър от ДейлиСтар.

Комплектът не наподобява прекомерно друго от своя предходник, като изключим големите огромни модули на огромните камери начело.

Контролерите към този момент не се постанова да се държат на огромен „ O “ държач на върха. Слагането на огромните очила и прекарването на живота в този свят е с нулев смисъл за множеството хора. Но новите предни камери вършат това в действителност допустимо.

Приложението Meta World е ужасно, макар че мета аватарите към момента наподобяват като тези, които всички използвахме, когато конзолата Wii Games беше огромно нещо.

Meta му дава достъп до някои от най-хубавите приложения и игри.

Не съм опитал всички, само че тези, които пробвах, като демонстрационни борби и подземия на вечността, в действителност демонстрират неповторимите благоприятни условия на устройството. И метода да контролирате всичко, без да употребявате контролерите.

“Това може да е нещо нишово, само че да мога да употребявам WhatsApp на устройството беше готино за мен ”

Записването на аудио бележки беше безпроблемно, като качеството на известията в действителност се оказва по-добро от моя безценен смарт телефон. Гледането на телевизионни излъчвания беше забавно преживяване, защото имате възприятието, че имате екран на IMAX, залепен за главата ви.

Не е за всички и след няколко часа на прилагане без отмора би трябвало да спрете.

Едно нещо, което ме изплаши малко, са инцидентните появи на други консуматори, които стартират да приказват с действителните си гласове. Не го чаках и първоначално ме изплаши много, изключително когато те просто на инцидентен принцип се появяват до вас в избрани игри и стартират да приказват инцидентни неща. Отнема известно време, с цел да свикнете, само че виждам толкоз доста заричане във визията на Zuckerberg за бъдещето.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР