Испания и Португалия предлагат особено богат избор за всеки, който

...
Испания и Португалия предлагат особено богат избор за всеки, който
Коментари Харесай

Как да изградим винарска изба с ограничен бюджет: Испания и Португалия

Испания и Португалия оферират изключително богат избор за всеки, който търси по-евтини виновност, които си коства да отлежават.

Някои испански винопроизводители имат приятния и необичаен табиет да пускат виновността си единствено когато са подготвени за пиянство. Това е изключително правилно в най-хубавия винен район на Испания Риоха, като практиката е най-често срещана измежду най-дълго одобрените производители като CVNE, La Rioja Alta, López de Heredia, Marqués de Riscal и Marqués de Murrieta. Такова самообладание е доста по-дружелюбно към бързащите, в сравнение с, да речем, практиката на Бордо да се чака потребителите да заплащат за вино, когато то към момента отлежава в бъчва.

Но феновете на виното ще бъдат възнаградени, в случай че са подготвени да отлежават тези риохи, изключително тези, пуснати малко по-рано, даже по-назад в бутилка. Най-добрите Reservas и Gran Reservas могат да продължат да се развиват и усъвършенстват десетилетия след стартирането. Една от най-откровените дегустации в живота ми през 2011 година беше на червени риохи от рек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР