Мирослава Тодорова е сред финалистите в петия сезон на X

...
Мирослава Тодорова е сред финалистите в петия сезон на X
Коментари Харесай

Мирослава Тодорова: Когато сбъднете мечтите си, намислете си нови

Мирослава Тодорова е измежду финалистите в петия сезон на X Factor. Тя е част от тима на девойките с наставник - Саня Армутлиева.

Тя впечатли журито и публиката с джаз звучене и нюх към тази музика.

15-годишната Мирослава идва от Пловдив, с цел да се допре до експерти и да остави нещо от себе си на сцената на X Factor "Сътворението на звездите ".

Какъв би трябвало да бъде X Factor-ът на България и какво е посланието, което желае да съобщи с музиката си, разберете от изявлението с Мирослава Тодорова за Vesti.bg.

- Какво е за теб X Factor?

- X Factor е едно премеждие, претъпкано с страсти и уроци. Една база, която да строя с годините.Тук се построявам като актьор.

- Кои са най-важните качества за един реализатор, с цел да се трансформира в любим на публиката?

- За да е любим, той би трябвало да показва на хората това, което желаят да чуят и виждат през своята призма.

- Страхуваше ли се от нещо по време на първия лайф и какво ти дава убеденост след всеки идващ концерт?

- Страхувах се да не предам хората, които повярваха в мен, с цел да стигна до живите концерти и най-много да не проваля себе си след всичкия труд.



- Какво е посланието, което искаш да предадеш на публиката с музиката си?

- Чрез музиката желая да предам, че сме най-красиви ИСТИНСКИ, а това една наложителна характерност в днешното време. Искам да покажа, че щом аз мога тръгвайки от нулата, всички можем да следваме фантазиите си. Чрез музика пея за обстановки и неща, които не желая да претъпквам с просто думи.

- Какво ново научи за себе си, откогато си във формата?

- Откакто съм във формата научих, че посредством своята психическа настройка ние единствено ограничаваме физическите си благоприятни условия. Научих много вокални техники и сега се усещам по-уверена в гласа си. Станах много по-социална и се срещнах със ужасно доста хора.

- Какъв би трябвало да бъде X Factor-ът на България?

- Това би трябвало да е някой, който хората да желаят и харесват, на драго сърце да си купуват билети за концертите му. Някой, който да покаже нещо ново и да разсъни нови мисли и усеща в хората. Трябва да е глас, визия и лъчение.

- Какво би споделила на всички хора, които нямат задоволителна храброст да преследват фантазиите си?

- Първо, научете лимита на своите благоприятни условия и дефекти.Съсредоточете се върху опциите и ги развивайте. Следвайте фантазиите си. Осъзнавайте всичко, което се случва към вас. Бъдете амбициозни и целеустремени. Най-важното - бъдете себе си. Не изневерявайте на природата си, а я стимулирайте. Старайте се и давайте всичко от себе си. Когато сбъднете фантазиите си, намислете си нови. Никога не спирайте да действате.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР