Министерството на вътрешните работи (МВР) е започнало проверка за поведението

...
Министерството на вътрешните работи (МВР) е започнало проверка за поведението
Коментари Харесай

МВР проверява граничните полицаи, пуснали Горанов на границата

Министерството на вътрешните работи (МВР) е почнало инспекция за държанието на граничните служители на реда, които първо са отказали, а след това са пуснали някогашния финансов министър Владислав Горанов да напусне страната, заяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, предава

В петък (17 декември) към 18.30 ч. някогашният финансов министър от ГЕРБ Владислав Горанов е навлязъл в граничен пункт " Калотина " с автомобил БМВ X7 в посока Сърбия, а при граничната инспекция се оказало, че колата, който той ръководи, е разгласен за търсене. Граничните управляващи споделили на някогашния министър, че има проблем с автомобила и да изчака по-детайлна инспекция. Вместо това обаче Горанов направил противоположен завой и се върнал навътре в страната, като часове по-късно с различен автомобил той напуснал страната.

Според Рашков въпросът не е толкоз обикновен и поражда въпрос, в случай че има клонирана кола, коя е клонинг, коя е оригинал и коя къде се намира. Горанов твърди, че не е знаел, че колата е търсена.

" Автомобилът е закупен през март 2020 година на лизинг. Снощи на път за Сърбия, когато стигнах до " Калотина ", Гранична полиция ме уведоми, че автомобилът се търси и желаеха да се върна на територията на България ", разяснява Горанов пред " Нова телевизия ". Допълва, че е оставил колата си в Драгоман и с друго транспортно средство е траял към Сърбия, където е на рожден ден на собствен другар. " Няма по какъв начин да знам, че автомобилът е търсен ", споделя Горанов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР