Министерският съвет прие проект на Постановление за одобряване на допълнителни

...
Министерският съвет прие проект на Постановление за одобряване на допълнителни
Коментари Харесай

Одобрени са над 45 млн. лв. за допълнителни 1 533 037 дози ваксини

Министерският съвет одобри план на Постановление за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Министерството на здравеопазването за 2021 година в размер на 46 474 600 лева Предвидените средства са предопределени за закупуването на спомагателни 1 533 037 дози ваксини против COVID-19, оповестиха от държавната пресслужба.

Средствата са обезпечени по бюджета на Министерството на здравеопазването за 2021 година за сметка на запаса за непредвидени и/или неотложни разноски за 2021 година по централния бюджет в частта за допълващи и компенсиращи ограничения по отношение на COV1D-19 и други.
 Дончева уточни при какви условия ще има постоянно държавно управление Дончева уточни при какви условия ще има постоянно държавно управление
Когато държавно управление се прави от хора, които знаят по какъв начин се прави, ще има държавно управление. Когато го вършат хора, които са дилетанти, няма да...

ПРавителството одобри и Постановление за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Министерството на здравеопазването за 2021 година в размер на 24 300 000 лева с Данък добавена стойност, оповестиха от държавната пресслужба.

Допълнителните разноски са закупуване на 30 000 флакона от лекарствения артикул Veklury (INN Remdesivir), предопределен за лекуване на пациенти с коронавирусна зараза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР