Миналогодишният Аустрелиън Оупън завърши по мечтан начин за Рафаел Надал,

...
Миналогодишният Аустрелиън Оупън завърши по мечтан начин за Рафаел Надал,
Коментари Харесай

Мъчителни мигове и за семейството: Съпругата на Надал се разплака заради контузията

Миналогодишният Аустрелиън Оупън приключи по желан метод за Рафаел Надал, който победи в Мелбърн за повторно в кариерата си и излезе напред в класацията за максимален брой титли от Големия шлем. Матадора обаче по всяка възможност ще желае да не помни тазгодишното издание на конкуренцията, защото още във втория си дуел получи травма в региона на таза и не съумя да бъде конкурентоспособен на Макензи Макдоналд, който го елиминира в поредни сетове.

22-кратният първенец от Шлема биваше надигран от американския тенисист в първия сет и половина, след което започнаха да се демонстрират признаци на физически дискомфорт у него. В края на втората част той извика физиотерапевт на корта, дружно с който след това влязоха в съблекалните, с цел да бъде третирана проблематичната област.

Докато Рафа отсъстваше от корта, операторите снимаха щаба на миналогодишния първенец, където неговият сегашен треньор Карлос Моя бе очевидно обезпокоен за положението на своя подопечен. Съпругата на Надал - Мария Франсиска, не съумя да скрие сълзите си, които обаче побърза да избърше, виждайки, че камерата е ориентирана към нея. Впоследствие пък се появи видео, на което се вижда по какъв начин другата най-близка жена до Рафа - сестра му Марибел, се пробва да успокои Хиска.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР