Миналата година беше успешна за Samsung, като компанията приключи с

...
Миналата година беше успешна за Samsung, като компанията приключи с
Коментари Харесай

Samsung превръща визията си за технологични иновации в реални решения за ежедневието |

Миналата година беше сполучлива за Samsung, като компанията завърши с оперативна облага от 35.99 трилиона вона (32.1 милиарда долара). Спрямо миналата 2019 това значи постигането на впечатляващ растеж от 29.6%. Разбира се, не липсваха и провокации, което беше предстоящо поради резултатите от пандемията от новия ковид.

Компанията резервира лидерската си позиция на пазара за смарт телефони, само че регистрира спад в доставките. Годината приключи и с усъвършенствани продажби на тв приемници, обичайно мощен бранш за корейците. Очакванията при смарт телефоните са за възобновяване на пазара до равнищата от преди пандемията и разширение на 5G сегмента през 2021 година

Междувременно в края на 2020 година, TM Roh, президент на Samsung, и шеф на дивизия " Мобилни връзки ", показа своята визия за представянето на компанията през 2020 и бъдещите проекти през 2021 година Той дефинира Samsung за водач в развиването на 5G технологиите и компания, която трансформира формата на бъдещето с поредност от сгъваеми смарт телефони.

Доказателство за водачеството при 5G решенията са и телефоните в серията Galaxy S21, които бяха показани през януари тази година. Те включват висока продуктивност и поддръжка на 5G съгласуваност. Моделите от новата серия Galaxy S21 разрешават бърз трансфер на данни и моментална реакция при работа с мрежи от ново потомство.



По традиция, всяка година Samsung следва визията си за умна съгласуваност с екосистема от артикули, в чийто център са мобилните устройства. Няма по какъв начин да подминем и бранша на смарт телефоните със сгъваем екран, в това число Galaxy Z Fold2 и Galaxy Z Flip, при които видяхме значими усъвършенствания в систематичния интерфейс за този вид устройства и през 2020.

За първи път пък през актуалната година стилусът S Pen работи и с модел от настоящата серия Galaxy S21, a точно топ предлагането. С този аксесоар е допустимо да увеличите продуктивността си, в случай че сходен способ на работа и въвеждане ви подхожда. Galaxy S21 Ultra включва и технология Ultra-wideband (UWB), която разрешава да вземем за пример автоматизирано отключване на вратите и пускане на съчетаем автомобил, който поддържа същата технология.

Разработчиците на Samsung работят интензивно, с цел да разширят опциите на Изкуствения разсъдък на устройствата в фамилията на Galaxy. Това от своя страна към този момент води до усъвършенствания като по-високо качество на фотосите и видеоклипове, както и увеличение живота на батерията.

Плодовете на разработките в тази тенденция виждаме и в серията Galaxy S21. Моделите в нея разполагат с издръжливи акумулатори, които подсигуряват целодневна работа с един заряд. Освен това, усещане вършат опциите на камерите с разнообразните режими, в това число Director`s View и Single Take, с който можете да изберете най-хубавия кадър от поредност фотоси и с намесата на AI технология. Налични са несъмнено и усъвършенствани благоприятни условия за редакция на фотоси и клипове, с което да придадете на творенията си мечтаните резултати. Смартфоните включват усъвършенстван нощен режим, който разрешава постигането на ярки и качествени фотоси даже в тъмна конюнктура.

Визията на компанията за бъдещето беше показана и по време на виртуалното ревю за потребителска електроника CES 2021. Samsung показва виртуално редица нови артикули, а в тях откриваме свързани гъвкави решения, които имат за цел да улеснят всекидневието на хората. Всичко това е в звук с новата действителност като потребителите прекарват повече време у дома, а технологиите би трябвало да дават отговор на потребностите им на самостоятелно равнище.

Телевизорите, несъмнено, са от основно значение за занимания в тези условия. Лайфстайл гамата да вземем за пример се уголемява с новите The Frame, The Serif, The Sero, The Terrace и с новаторския проектор The Premiere. Тези оферти могат да се впишат в разнообразна конюнктура и да харесат даже на по-артистичните консуматори.



Телевизорите, показани от компанията, са основани за да отговорят на непрекъснато изменящите се потребности на потребителите. Това включва понижаване на въглеродния отпечатък и предложение на чудесно преживяване. Сред новите показани технологии, отличаващи компанията, са Quantum Mini LED и Micro LED. С тях се реализира още по-качествена картина.



Телевизорите и новите смарт телефони от серия могат да се допълват дейно, защото телефоните снимат фрагменти и видео с високо качество, които елементарно могат да бъдат обсъждани и на тв приемника. Освен това можете да извлечете и максимума от вашия 8K тв приемник, защото устройствата снимат видео и в 8К резолюция.

И тъй като стана дума и за новостите при екраните на тв приемниците, то няма по какъв начин да подминем и развиването в тази тенденция при смарт телефоните. Така, да вземем за пример, Galaxy S21 Ultra се отличава с огромен и извънредно ослепителен екран. Освен това, оптималната периодичност на освежаване в серията е 120 херца, което разрешава постигането на отлична картина даже при най-динамичното наличие. Използвана е и технологията Eye Comfort Shield за понижаване на умората на очите.



Ключов детайл във визията на компанията е и политиката ѝ за резистентност. Фокусът е върху няколко основни сфери, а задачата - за основаване на кръгова стопанска система. Samsung развива стратегии и системи за пакетиране, които обезпечават резистентност в продуктовия витален цикъл.

Тук обръщаме внимание и на програмата Galaxy Upcycling at Home, която цели да откри ново приложение на старите Galaxy устройства. През 2021 година също по този начин системата за екосъобразни опаковки ще обхване QLED и UHD тв приемниците, мониторите и продуктите от аудио-дивизията. Компанията поставя и акцент върху образованието и развиването на цифрови умения при младежите в границите на програмата Samsung Solve for Tomorrow.



Въплъщение на опциите за иновация на компанията е новото потомство на флагманската серия смарт телефони Samsung Galaxy S21. Тя включва три модела, Galaxy S21, S21+и S21 Ultra, а с тях Samsung още веднъж слага смарт телефона като устройство в центъра на екосистемата си. Телефонът е самобитен хъб за работа и развлечение, изключително в композиция с други устройства – тв приемници, домашен електроуреди и носими устройства.



Телефоните са с нов дизайн, който е най-отчетлив при секцията с главната камера, която на процедура се слива със страничната рамка. У нас Samsung Galaxy S21 се предлага в " Загадъчно лилаво ", " Загадъчно розово ", " Загадъчно бяло " и " Загадъчно сиво ". S21+е разполагаем в " Загадъчно черно ", " Загадъчно сребърно ", " Загадъчно лилаво ", а S21 Ultra в " Загадъчно сребърно " и " Загадъчно черно ".



Друг нов артикул на компанията, SmartTag, може да е извънредно потребен в всекидневието. Това е по този начин, защото с тази джаджа всеки може да откри нещата, които са значими за него - от ключовете до портфейла, или даже фамилния домакински любим. Това става непосредствено от екрана на телефона. Портфолиото от нови артикули се добавя от безжичните слушалки Galaxy Buds Pro, които с изключение на стабилен тон и добра устойчивост на батериите, са и с впечатляващ дизайн. Те се свързват мигновено с телефона ви и можете да организирате диалози с чудесно качество.



Samsung изпрати сполучливо една много предизвикателна година, а по всичко проличава, че през актуалната 2021 година компанията затвърждава лидерската си позиция в редица посоки. Доказателство за това са смарт телефоните от серията, тв приемниците от необятното ѝ портфолио, а и носимите устройства като слушалките Galaxy Buds Pro.

По този метод екосистемата на Samsung придобива още по-завършен тип, а комбинацията от устройства прави потребителското преживяване по-добро. Добрата вест е, че компанията подхваща и стъпки към стабилно развиване, които са потребни за опазването на планетата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР