Милица Гацева, която се прочу с участието си във втория

...
Милица Гацева, която се прочу с участието си във втория
Коментари Харесай

Жалка! Милица от „Ергенът” си търси осеменител в интернет

Милица Гацева, която се прочу с присъединяване си във втория сезон на „ Ергенът ”, продължава да е сама, само че интензивно търси любовта. Макар да постави невероятни старания да смъкна Евгени Генчев, той я изхвърли още при започване на щоуто и от този момент тя е в търсене на мъж.

Мили, както я назовават околните й, е стигнала дъното, защото си търси мъж в интернет. Наш кореспондент видя, че тя има регистрация в мобилното приложение за запознанства „ Тиндър ”, а най-интересното е, че там е писала, че си търси връзка и желае да има деца.

Очевидно Милица не е по нормалните запознанства с мъже. Първо потърси любовта в риалити предаване, а в този момент я търси в интернет.

Нейни познати издават, че в действителност тя е много притеснителна с мъжете. Не може да седне в някой бар и да флиртува с мъже, както го прави Айлин от „ Ергенът ” да вземем за пример. Затова постоянно се криела зад нещо, било то телевизия или интернет.

Милица няма още 30 година, само че е склонна на много взаимни отстъпки, с цел да се задоми. Тя има студио за лазарна епилация, заради което харесва епилирани мъже. Евгени е много окосмен и на никое място не е епилиран, само че все пак тя искаше да бъде с него. Явно е била обезверена, както е и в този момент.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР