Милионерският наследник и музикална звезда от недалечното минало Руши Видинлиев

...
Милионерският наследник и музикална звезда от недалечното минало Руши Видинлиев
Коментари Харесай

Гръм в рая: Руши Видинлиев зарязал жена си с двете им деца?

Милионерският правоприемник и музикална звезда от недалечното минало Руши Видинлиев към този момент е татко на две хлапета, само че животът му въобще не е толкоз спретнат, колкото наподобява на пръв взор.

Поп изпълнителят от дълго време се скри от светлините на прожекторите, а за интимният му свят не се знае доста. Говори се, че ексцентричният артист съзнателно странял от светската суетност поради проблемите на брачната половинка си – топмоделът Таня Илиева. След раждането на второто дете, тя изпаднала в жестока следродилна меланхолия, която довела до срив в връзките им.

През 2016 година фамилията се снабди с първа рожба, а предходната есен на бял свят се появи и втората им щерка, която кръстиха на майката на Руши – Лора. Таня от дълго време страдала от честа промяна на настроенията и разтърсени нерви, само че след това казусът се задълбочил. Според слуховете, манекенката претърпяла сложен интервал, а прочувственото й положение рефлектирало и върху мъжа й. Видинлиев се чудел по какъв начин да помогне на брачната половинка си, само че тя ставала все по-студена към него и това го отблъснало.

Всичко почнало малко след раждането на второто дете. Първоначално Илива получила проблеми със съня, в резултат на които се появила мощна тревога. Манекенката развила натрапчиви мисли, че не се грижи добре за бебето, че се проваля като майка и жена, а съгласно експертите това са първите признаци на клинична меланхолия. Вместо да лети на крилете на щастието, Таня не желала да се приближава до новороденото от боязън, че може да му нвреди. Заради засиленото безпокойствие тя отслабнала фрапантно и се затворила в себе си.

В този интервал Руши реши да се завърне към музикалните си изяви и напролет направи поредност от клубни участия, които се радваха на относително огромен триумф измежду почитателите му. Дали по това време Видинлиев е е срещнал друга жена, която му е завъртяла главата, или просто му е писнало да се бори с променливите настроения на брачната половинка си, не е ясно, само че се приказва, че към този момент се е изнесъл от фамилното жилище. „ В последно време двамата въобще не се схващат и в този момент са разграничени. Може и да се съберат още веднъж в името на децата, само че с цената на доста взаимни отстъпки ”, разясняват хора от обкръжението на изпълнителя.
Връзката на Руши и топмодела Таня Илиева продължи повече от 10 години. В предишното младите родители са имали и други раздели, само че в последна сметка сътвориха семейство и се снабдиха с две деца. Те живяха за малко в Ню Йорк, където милионерският правоприемник следваше постановка, а манекенката покоряваше стилните сцени, само че след това се завърнаха и се откриха в България.
Преди 5 години из светските среди плъзнаха клюки, че двойката най-сетне е узаконила връзката си в Италия в стеснен фамилен кръг. Според клюките пeвeцът ce oжeнил зa ĸpacивaтa си другарка нa загадка гала с стеснен брой посетители. Сред тях били майката на Руши – милионерката Лора Виденлиева, и митичният му татко Метин.

Запознати издават, че по-късно Руши и Таня се завърнали в България, където и до през днешния ден живеят надалеч от светлините на прожекторите. Понякога  пътуват до Италия и до ЮАР, където от години живее Лора Виденлиева. Заможната вдовица на Владимир Грашнов разполага с голямо имение в африканската страна и приветства с отворени прегръдки сина си и снаха си. Фамилията има и просторна къща в курортното градче Стреза на езерото Маджоре в Италия, за която се носят какви ли не митове. Говори се, че парцелът е на стойност близо 7 милиона евро и има 8 спални, 4 гаража и божествена тераса с необикновен аспект.  Въпреки че имала опция да роди зад граница, Таня избрала да даде живот на децата си в България. Разбира се, и двата пъти тя предпочела частна болница, тъй като там я обгрижвали оптимално и се радвала на първокласна конюнктура. В последна сметка обаче, даже парите на мъжа й не съумели да спасят фамилията от разпад, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР