Милена Йолдова-Стоянова e назначена за изпълняващ длъжността началник на Регионално

...
Милена Йолдова-Стоянова e назначена за изпълняващ длъжността началник на Регионално
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Тъщата на брата на депутат от ПП оглави образователното управление в Стара Загора |

Милена Йолдова-Стоянова e назначена за изпълняващ длъжността шеф на Регионално ръководство на образованието в Стара Загора, заяви БНР, като се позова на удостоверение от пресцентъра на Министерството на образованието и науката.

Титулярката Татяна Димитрова бе осводбодена на 3 май 2022 година поради дисциплинарни нарушавания. Пред Радио Стара Загора тя изясни, че отстраняването ù е обвързвано с осъществени инспекции през януари и по отношение на позволени нарушавания на шефове на учебни заведения. Според МОН тя не е упражнила надзор върху шефовете по повод организацията и контрола на образователния развой в учебните заведения.

Милена Йолдова-Стоянова е тъщата на брата на народния представител от " Продължаваме промяната " Радослав Рибарски, написа по този мотив във Facebook някогашният министър на образованието, в този момент народен представител от ГЕРБ и зам.-председател на комисията по образованието. Вълчев е определен за народен представител от Стара Загора.

" След “успешното ” налагане на честността във всички сфери на обществено-икономическия ни живот, продължава и деполитизацията на образованието ", отбелязва той във Facebook.

Потърсихме госпожа Йолдова и тя отхвърли да има нещо общо с " Продължаваме промяната " и да е тъща на брата на Радослав Рибарски - Атанас. Работя в РУО-Стара Загора от 2009 година, от пет години съм шеф отдел и постоянно при отсъствия на титулярката съм я замествала, уточни тя.

Дъщерята на Йолдова и Атанас Рибарски живеят дружно на фамилни начала, в ЕСГРАОН има доказателства за това - разяснява пред OFFNews Вълчев. Детето им е припознато от Рибарски и носи неговата фамилия.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР