Вълнуващият нов български трилър на шотландския режисьор Стивън Симпсън, който

...
Вълнуващият нов български трилър на шотландския режисьор Стивън Симпсън, който
Коментари Харесай

Нов български трилър на холивудски режисьор и с участието на Керана тръгва по кината

Вълнуващият нов български трилър на шотландския режисьор Стивън Симпсън, който от Холивуд се мести да живее в България, излиза по кината в цялата страна. Официалната премиера на лентата " Ретроспект " ще бъде на 3 май и е като подарък за Великденските празници за феновете на седмото изкуство. Във кино лентата ще видите осъществяването на артиста деец Симеон Алексиев и филмовия дебют на надарената Керана.

Основните подиуми във кино лентата са снимани във възрожденска къща в Стария Пловдив. Красивият град се трансформира във ентусиазъм за холивудския режисьор Стивън Симпсан, който от 6 години живее в Пловдив, предава NOVA.

Филмът е вълнуващо премеждие с съвременна история, с детайли на любовна драма, трилър и препратки към класиките на Хичкок. Сюжетът се върти към някогашен действен сътрудник, който е уверен, че чужденец, който е негов комшия, е отговорен за изгубването на непознат пасажер в страната. Всичко в историята се усложнява, когато племенницата му стартира да излиза с чужденеца. Докато се пробва да разкрие истината, се сблъсква с смяната на културата. От комунистическия режим  обществото минава в модерните обществени мрежи като Фейсбук, където хората сами разкриват всичко за себе си.

В лентата взе участие артистът, любим на пловдивската аудитория Симеон Алексиев.  С съвсем 50-годишен опит и към 50 кино лентата зад тила си, той влиза в ролята на Стоян. Човек на агентурата. 

" Той се споделя ненапразно " Ретроспект “, тъй като ни връща в така наречен време на прехода, което беше много мътно и аз съм изпитвал много неща на гърба си, които изпитва и моят воин във кино лентата. Така че ми стана доста непосредствен и ми беше наслаждение да фотографирам. Отделно Стивън е експерт ", признава артистът.

Главната женска роля във кино лентата се извършва от Керана. За певицата това е дебют  в киното. Това е и първата трагична роля в живота ѝ. Признава, че обликът бил сложен за нея.

Самият режисьор също има основна роля в " Ретроспект “. Той влиза в облика на чужденец, трансформирал града в собствен дом. Предишният му филм " Нито вълк, нито куче “ счупи върха в американските кина за най-продължително първо разпространяване на филм в Америка. С " Ретроспект “ счита, че ще усъвършенства това свое достижение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР