Girls Aloud се завърнаха на сцената за за първи път

...
Girls Aloud се завърнаха на сцената за за първи път
Коментари Харесай

Girls Aloud се завръщат! Групата се завръща на сцената за първи път от 11 години, когато турнето им за събиране започва в Дъблин със сърцераздирателна почит към покойната Сара Хардинг, оставяйки феновете в сълзи

Girls Aloud се завърнаха на сцената за за първи път от 11 години, когато турнето им за събиране стартира в Дъблин в петък със трогателен трибют към починалата Сара Хардинг

Girls Aloud се събраха още веднъж с нова музика за своята 10-та годишнина през 2012 година, до момента в който второ събиране беше планувано за тяхната 20-та годишнина, когато Сара беше трагично диагностицирана с рак. Тя умря през септември 2021 година на 39 години (на фотографията през 2017 г.)

Новото турне, което ще обиколи огромни английски градове, в това число Лондон, Единбург, Кардиф и Ливърпул, е отдаден на Сара.

Феновете на Girls Aloud - тези, които имаха шанс да участват на шоуто в Дъблин, и тези, които се възхищаваха онлайн - се втурнаха към обществените медии, с цел да споделят, че са трогнати от почитта.

Писайки в X, някогашен Twitter, те споделиха: „ Това е, което наричате респект. Изважд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР