Метеорологичната служба Accuweather“ издаде предупреждение за нова вълна от високи

...
Метеорологичната служба Accuweather“ издаде предупреждение за нова вълна от високи
Коментари Харесай

Нова топлинна вълна ще удари Европа тази седмица

Метеорологичната работа „ Accuweather “ издаде предизвестие за нова вълна от високи температури, която ще удари Европа тази седмица.

Според това предизвестие, новата вълна от топлота ще засегне региона от Испания до Скандинавия.

Както се отбелязва в уеб страницата, най-високите температури тази седмица се чакат в Мадрид, Париж, Франкфурт, Амстердам и Стокхолм. Най-голямото покачване на температурите се чака в четвъртък и петък.

В Париж, Брюксел и Кьолн се чакат температури до 38 градуса, а 35 градуса ще бъдат маркирани на юг - в Швеция, Испания, Холандия и Западна Германия.

Поради високите температури, траяли с дни, пистата на летището в Хановер е развалена и надлежно затворена. Отложени бяха 41 полета и няколко хиляди пасажери бяха наранени от решението на управляващите.

В Холандия настъпи най-дългата суша през последните няколко десетилетия. Тя намали равнището на водата в реките до сериозно равнище. В резултат на това се появиха проблеми за фирмите, занимаващи се с речен превоз. Заради спада на равнището на водата корабите придвижват много по-малко от нормалното количество артикули.

" Много огромни кораби в този момент могат да носят единствено половината или 1/3 от естествения си товар ", сподели Йост Ситскорн от Холандската асоциация за логистика. Почти 1/3 от стоките в Холандия се транспортират посредством речен превоз. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР