Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте критикува програмата на футболните мачове

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте критикува програмата на футболните мачове
Коментари Харесай

Антонио Конте недоволен от програмата във Висшата лига

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте подлага на критика програмата на футболните мачове в Англия след Мондиал 2022, защото срещи от шампионата за Купата на лигата са планувани единствено няколко дни след финала на шампионата в Катар през идващия месец. Световният шампионат продължава до 18 декември, а четвъртият кръг от Купата на лигата ще се организира в същата седмица, а Висшата лига се възобновява на 26 декември.

„ Лудост е да се организира Световно състезание по време на вътрешните шампионати и Шампионската лига. Подобна стратегия е полуда. Честно казано е в действителност необичайно, че в Англия започваме да играем три дни след финала на Мондиала. Ние сме единствената страна, която ще го направи. Италия, Франция, Испания, Португалия и други ще дадат време на играчите да си отдъхнат “, изясни Конте.

„ Според мен е полуда да играем мач на 21 декември, три дни след финала “, добави Антонио Конте, съгласно който управителните органи на интернационалния футбол са основали „ невъзможна “ обстановка. „ Много пъти слушам да се приказва за здравето на играчите, само че това са единствено любезности, тъй като очевидно никой не се тревожи за това при сходна стратегия “, сподели още италианският експерт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР