Тази сутрин и Good Morning Britain са сред предаванията, изправени

...
Тази сутрин и Good Morning Britain са сред предаванията, изправени
Коментари Харесай

Шефовете на ITV „предприемат драстични мерки“ след спада на рейтингите на GMB и This Morning

Тази заран и Good Morning Britain са измежду предаванията, изправени пред заледяване на заплатите заради загуба на работни места, защото ръководителите се пробват да компенсират финансовите вреди, породени от неприятните рейтинги, това беше обявено.

Твърди се, че ITV е подхванала фрапантни ограничения за понижаване на разноските в някои от най-големите излъчвания на канала, откакто големият спад на феновете провокира суматоха измежду шефовете. Може да се наложат по-кратки тримесечни контракти вместо дълготрайни покупко-продажби за личния състав, до момента в който чиновниците на свободна процедура би трябвало да бъдат съкратени, с цел да се опита да рационализира работата на дневната телевизия. Също по този начин се счита, че годишното лятно събитие, при което най-големите звезди разпускат косите си от парите на компанията, може да бъде понижено.

Срещите в кметството са провеждани от дневния началник на ITV, който съгласно известията е посочил на личния състав графика, която даде да се разбере, че бързият спад в рейтингите е в внезапен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР