Откакто се разведе със Сам Асгари, отново заора дъното и

...
Откакто се разведе със Сам Асгари, отново заора дъното и
Коментари Харесай

Последната изцепка на Бритни Спиърс! Бяга от хотела, завита в юрган!

Откакто се разведе със Сам Асгари, още веднъж заора дъното и още веднъж зачести с изцепките си. Последният скандал към певицата разсъни подозренията и на дребното останали й фенова, че тя още веднъж се дрогира и се държи несъответстващо.

Миналата седмица Поп принцесата бе снимана посреднощ пред първокласен хотел в Лос Анджелис, завита с юрган, съвсем гола и разплакана, което провокира нови изказвания, че тя още веднъж е психясала и не може да управлява живота си.

Звездата е била на празненство в хотела с новия си другар – пандизчията Пол Солис, който, меко казано, няма славата на благородник по отношение на дамите. Последнощ редица посетители се оплакали, че от стаята на певицата се чува заплашителен скандал, който прераснал в побой. На място били извикани коли за спешна помощ и екипи на полицията. Бритни Спиърс обаче изрично отказала да се качи в колата за спешна помощ и се прибрала в хотела, съпроводена от защитата си.

Съмненията са, че тя още веднъж се дрогира и това може да утежни положението й. Напоследък таблоидите пишат, че певицата е отново единствено на крачка да бъде въдворена в психиатрична клиника. Напоследък тя загатва починалите си баби, които също имали душевен проблеми. Едната от тях даже сама протегнала ръка на живота си.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР