Сблъсъкът на Хетафе с Алавес в Ла Лига беше прекратен

...
Сблъсъкът на Хетафе с Алавес в Ла Лига беше прекратен
Коментари Харесай

Скандирания на Мейсън Грийнууд принуждават мача от Ла Лига да бъде ПРЕКРАН, тъй като говорителят на стадиона влиза

Сблъсъкът на Хетафе с Алавес в Ла Лига беше преустановен за малко заради викания, ориентирани към нападателя на Манчестър Юнайтед чартърен Мейсън Грийнууд.

22-годишният Грийнууд е с Хетафе през целия сезон, като Юнайтед реши предишния август, че е най-добре за него да продължи кариерата си надалеч от Олд Трафорд. През февруари 2023 година той имаше обвинявания в опит за обезчестяване, присъединяване в контролиращо и наложително държание и нахлуване, предизвикало действителни телесни повреди - всички от които той отхвърли - оттеглени от Кралската прокуратура.

По време на заклинанието му с основаният в Мадрид клуб Грийнууд е обект на викания, свързани с обвиняванията. Съботният мач като посетител на Алавес беше последният, в който имаше сходни викания, защото играта беше спряна за две минути малко откакто Алавес поведе рано.

Реферът Хорхе Фигероа Васкес свири в 18-ата минута измежду викания „ Грийнууд, умри " от частта за домакините и до момента в който играта беше на пауза, представителят на с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР