Маските за обелване на краката се превърнаха в вирусна сензация,

...
Маските за обелване на краката се превърнаха в вирусна сензация,
Коментари Харесай

Подиатърът издава мрачно предупреждение за нова здравна тенденция, която всъщност може да ви навреди

Маските за обелване на краката се трансфораха в вирусна сензация, обещавайки меки като бебе крайници с минимални старания.

Но педиатърът звучи алармата за евентуалните рискове, които се крият зад известната наклонност за хубост. Ники, известна като @thepodlifts в обществените медии, предизвестява обществеността за рисковете за здравето, свързани с пилинг маските за крайници. Във вирусно видео Ники изяснява, че тези пилинг маски за крайници в действителност могат да причинят сериозна щета.

„ Маската не прави разлика сред здрава и мъртва кожа “, предизвестява тя. Тази некадърност за обособяване може да докара до редица здравословни проблеми, от леко раздразнение до тежки медицински положения. Най-обезпокоителните опасности са за лица със съпътстващи здравословни проблеми. Ники сподели, че хората с диабет или тези, които са заболели, би трябвало да бъдат изключително бдителни.

Хората могат да бъдат изложени на „ язва на крайници или рана на крайници “. Тези отворени рани са освен мъчителни, само че и обезпечават входн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР