Мениджърът на търговския център в руския град Кемерово, където пожар

...
Мениджърът на търговския център в руския град Кемерово, където пожар
Коментари Харесай

Мениджърът на мола от ада в Кемерово проговори в съда за трагедията

Мениджърът на комерсиалния център в съветския град Кемерово, където пожар взе живота на 64 души, съобщи, че не се усеща отговорна. Това съобщи Ruptly, представен от Дарик.

„ Провели сме инспекции, на които присъствах персонално. Нямаше никакви неизправности. Последните инспекции бяха направени, след анонимно позвъняване, че в киното има сложена бомба. Тогава евакуирахме хората, а службите на полицията, пожарната и медици дълго време ревизираха дали всичко е наред. Не бяха открити неизправности “, безапелационна бе Надежда Суденок.

Четете още: Нова диря за пъкъла в Кемерово: Неадекватни гаменчета с циганска осанка и черни брадички запалили мола
Тя твърди, че не е имало проблем и с пожароизвестителната система. „ Не желая да бъда жертва и да ми бъде вменена виновност за нещо, което не съм направила “, съобщи мениджърката.

Четете още: Главен очевидец удостовери: 12-годишно момче подпали мола в Кемерово

Окръжният съд в Кемерово стартира разглеждането на ограниченията за неотклонение на четирима чиновници на комерсиалния център, в това число на техническия шеф и мениджъра.

Това е героят от Кемерово, видял подпалвача и избавил 30 деца, историята на подвига му се препредава от човек на човек

Най-малко 64 души, в това число и деца, починаха при пожара. Според проверяващи, пожарните и спешни изходи са били блокирани. Разследването на нещастието продължава.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР