Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо твърди, че не заинтересован

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо твърди, че не заинтересован
Коментари Харесай

Ето как Моуриньо коментира трансфера на Мората в Челси

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо твърди, че не заинтригуван от прехвърлянето на Алваро Мората в Челси. Испанецът бе в проектите на Специалния, само че " алените дяволи " не съумяха да се спогодят с Реал Мадрид и привлякоха Ромелу Лукаку, който пък бе трансферна цел на Челси. Вчера първенците оповестиха, че Мората ще бъде техен състезател.

" Наистина не се интересувам от това, което прави Челси. Да, ние имахме потребност от нападател. Сега имаме огромен състезател за тази позиция. Мислим, че сега той е от топ футболистите в Европа. Беше явно, че и Челси би трябвало да притегли нападател, откакто стана ясно каква е обстановката сред мениджъра и Диего (Коща). Беше ясно, че ще вземат нападател. Направиха го с Алваро. Той е доста добър състезател за тях ", съобщи Моуриньо.

" Всеки знае, тъй като самичък го споделих, че желая четирима нови играчи. Готов съм да се задоволя с трима, тъй като пазарът е доста сложен. Не сме клуб, който е подготвен да купува непрестанно ", добави португалецът във връзка с селекцията в Манчестър Юнайтед.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР