Джеймс Фарар, роденият в Гринуич актьор, известен най-вече с ролята

...
Джеймс Фарар, роденият в Гринуич актьор, известен най-вече с ролята
Коментари Харесай

Забравените роли на Джеймс Фарар от EastEnders в три сапунени сериала преди славата на Уолфорд

Джеймс Фарар, роденият в Гринуич артист, прочут най-много с ролята си на готвач Зак Хъдсън в EastEnders, за първи път украси Албърт Скуеър през 2021 година и за част трета година плени нацията с редица тежки сюжетни линии. Първоначално показан в сапунката като брат на Шарън Уот, 37-годишният юноша държи феновете приковани към сантименталните завършения на Зак, включващи герои като Нанси Картър, Сам Мичъл, Джанин Бъчър и неотдавна Уитни Дийн.

Въпреки това, това не е първият престой на Фарар на дребния екран, защото може да изненада почитателите да научат, че Джеймс в действителност е взел участие в три съперничещи сапунки, преди да получи мечтаното място като постоянен посетител на BBC.

Феновете с орлови очи може даже да си спомнят, че през ноември 2011 година, 10 години преди да поеме ролята на Зак, Джеймс направи своя дебют в Албърт Скуеър, играейки поддържащ персонаж Брендън. Макар и малко, това прекарване въодушеви някогашния модел да преследва повече телевизионни функции, изключително в английски с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР