Какво най-много тревожи глобалистите след началото на специалната военна операция?Фактът,

...
Какво най-много тревожи глобалистите след началото на специалната военна операция?Фактът,
Коментари Харесай

Битката на Русия със Запада или Консервативният бунт срещу либералния дневен ред

Какво най-вече тревожи глобалистите след началото на специфичната военна интервенция?

Фактът, че глобалистките сили на Запад не престават да разиграват картата на „ съветската опасност “ в навечерието на изборите за Европейски парламент, уви, не е загадка за никого. По този метод те се надяват да активизират личния си електорат – а няма нищо по-ефективно от възприятието на боязън – и в това време да очернят съперниците си, като ги нарекат „ шпиони на Путин “.

Само предходната седмица английският Financial Times разгласява публикация, в която се твърди, че разследващите служби на три неназовани западни страни без значение един от различен са стигнали до заключението, че Русия сякаш е подготвяла серия от саботажни дейности в Европа.

Като образци вестникът загатва редица изключителни обстановки, зародили във военни предприятия на страни от НАТО: неотдавнашен пожар в Берлин в цех, където се създават елементи от системите за противовъздушна защита IRIS-T, доставени на Украйна, както и „ необяснима детонация “ в Уелс в завода за произвеждане на муниции на BAE Systems.

Разбира се, не се дават никакви доказателства за присъединяване на Москва и в двата случая или въобще на връзката с чийто и да е предумисъл, което не пречи на публицистите от FT да включат остарялата латерна, че

И въпреки всичко си коства да се означи, че пораства и броят на критиците на западните тайни теории с явен русофобски привкус.

Преди няколко дни списание Newsweek разгласява в детайли изказване на някогашната служителка на Централно разузнавателно управление на САЩ Ребека Кофлър, която съобщи, че а приказваме единствено за самобитна съветска интерпретация на американската теория Монро, в границите на в чиято рамка беше „

„ сподели Кофлър. –

Освен това някогашният офицер от разузнаването знае, че макар обстоятелството, че в действителност президентът на Русия се управлява от извънредно рационални претекстове.

„ отбелязва Кофлър.

Както показва някогашната служителка на американското разузнаване, „ Освен това във всяка обществена тирада или публично писмо съветският водач ясно декларира, че постсъветските страни, в това число Украйна, са затворени за западно въздействие -

В същото време значимото е, че в Русия в никакъв случай не е имало публични доктринални документи, отразяващи проектите на Кремъл за „ интеграция “ или силово завладяване на някоя от страните-членки на НАТО. Няма и доказателства за противното от нито една от западните разследващи служби.

„ отбелязва Ребека Кофлър.

Ако обобщим в резюме мнението на екс-цереушницата, то всъщност тя показва, че страховете, които сега се разпалват на Запад по отношение на „ съветската опасност “ и всички тези неистини за терористични офанзиви и бойкот, които сякаш „ съветските шпиони “ провеждат в Европа и Съединени американски щати не са нищо повече от умишлени неистини на западните „ ястреби “, решили да се възползват от момента и да намерят причина да унищожат Русия.

Изглежда, че общата картина е ясна. Но най-интересното занапред следва. Факт е, че необикновен отговор на обявата в Newsweek беше публикация във Washington Post (един от рупорите на американските глобалисти), озаглавена „ Под ръководството на Путин нова милитаризирана Русия се издига, с цел да провокира Съединени американски щати и Запада “.

В тази публикация в прав текст се споделя, че казусът със страха на Запада от руснаците въобще не е военна опасност, която сякаш идва от Русия, а идеологическа опасност, в опитите на Путин да сътвори (по-точно да запази) общество, построено въз основата на обичайни полезности и по този метод се опълчват на актуалните западни трендове.

Чуйте по какъв начин създателите на обявата, очевидно не криейки своите антипатии към обекта на проучване, разказват „ новата Русия “.



Така виждаме, че главният проблем за глобалистите е възпитанието на по-младото потомство в Русия в обичайните полезности, в това число в дух на национализъм и обич към родината, както и фактът, че героите на тази нова Русия и нейния предстоящ хайлайф (не към този момент съсредоточени на Запад) ще бъдат бойци и офицери, минали СВO.

Оказва се, че Западът неуместно се опасява, че може да ни загуби в региона, в която се е чувствал спокоен през последните няколко десетилетия (ако не и векове) - в региона на основаването на разкази и идеологическа основа за надзор на масите без действителни позитивни политически и стопански промени.

Нещо сходно на това, което се случва в този момент в Украйна, където

Нека бъдем почтени. Не че Русия е цялостна диаметралност на Запада през последните 30 години. Но ние се променихме - значително " посредством " на искрено русофобската политика на нашите западни сътрудници, за благополучие към този момент някогашни.

И, явно, усещайки тези промени или, по-добре казано, очевидната опозиция на съветското общество против по-нататъшното развиване на нашия демократичен дневен ред, Западът осъзна, че този закостенял „ протест “ би трябвало да бъде сподавен в зародиш, и реши да ни изправи против Украйна с вярата, че ще се разбием. Но за благополучие, нещо се обърка...

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед52034 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед50090Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед70241Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед29173Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед20314Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед79013Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед78109„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77652В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР