Луната е в знак Дева до 13:24ч на 18 май

...
Луната е в знак Дева до 13:24ч на 18 май
Коментари Харесай

Ден, в който могат да настъпят промени и непредвидени събития

Луната е в символ Дева до 13:24ч на 18 май

Периодът е прочувствено спокоен, макар че в него има нотки на здравословен нарцисизъм. Като цяло Девата има удобен резултат върху хората и смекчава отрицателните резултати на Луната по време на " тъмни " интервали и неподходящи дни. Добре е да се стартират нови неща. Най-доброто време да се работи това, което изисква доста точност и фокусиране.

Сега са значими детайлите и детайлностите. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплинираност. Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. В този интервал е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън. Грижата за фамилията и здравето ви е на напред във времето през днешния ден. 

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, с цел да избегнат храносмилателни проблеми, не би трябвало да ядат  мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.  

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 13:40ч 

8 лунен ден подхожда на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво. Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Време за втори късмет, второ дихание. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма.

Ден за промяна, алхимия и преображение.  Могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да отреагирвате, да не им оставяте време за развиване. 

Нежелателно е да се гневите и да се нервирате в осми лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят отрицателни страсти. Необходимо е да запазите успокоение. Избягвайте места, където има доста хора. Лесно може да възникне прочувствено напрежение.

Пълното усамотение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в стеснен кръг от близки, другари, хора със сходни разбирания. 

Следва 9 лунен ден от 13:40ч на 16 май до 14:42ч на 17 май

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението. Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила.

Време на енергиен поврат. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

Факт е, че в 9-ти лунен ден има рестартиране, когато се актуализират спомагателни стратегии на бъдещето. Оттук може да има и прояви на отрицателни мисли, паники и страхове, които могат да бъдат мощно пресилени. Вашите дейности също не би трябвало да скапват настроението на другите, жестоко да нарушават техния комфорт, права и потребности и в случай че това се случи, би трябвало да се извините в точния момент.

Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Препоръчва се ликвидиране на пространствата физически и енергийно, всевъзможни очистителни процедури. 

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат насилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР