Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола говори след равенството 1:1

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола говори след равенството 1:1
Коментари Харесай

Гуардиола: И ние грешим, хора сме

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола приказва след равенството 1:1 против Астън Вила.

Той сподеи, че тимът му е имал проблеми със основаването на положения, само че добави, че и в Сити са хора и е обикновено да вършат неточности.

" Стана добър мач. През първото полувреме не дадохме съвсем нищо на противника. Имахме проблеми със основаването на положения, само че контролирахме развиването на срещата. През второто полувреме стояхме по-добре. Опитахме да вкараме втори гол, само че в една обстановка не се защитихме добре отдясно и те изравниха. Астън Вила не сътвори нищо, вкараха ни с един удар. Не бяхме задоволително прецизни във финалната третина. Някои от играчите бъркаха обикновени неща, само че и това се случва, обикновено е. Взехме една точка и продължаваме напред. И ние сме хора, тъй че е обикновено да вършим неточности ", съобщи Гуардиола.

" Ерлинг Холанд имаше значима роля в мача. Той играеше с топката и създаваше положения. Имахме две или три страхотни благоприятни условия през първото полувреме, както и през второто, откакто поведохме с 1:0. Де Бройне удари греда, по-късно имаше още едно състояние, както и Фил Фоудън. Имахме задоволително шансове да вкараме втори, трети, че и четвърти гол. Но в Премиър лийг, когато резултатът е 1:0, всичко може да се случи. Не се защитихме добре в една обстановка и те изравниха ", добави испанецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР