Мелания Тръмп може да е Първа дама на САЩ, но

...
Мелания Тръмп може да е Първа дама на САЩ, но
Коментари Харесай

Колко харчи Мелания Тръмп за дрехи

Мелания Тръмп може да е Първа дама на Съединени американски щати, само че несъмнено повече внимание се обръща на това по какъв начин наподобява, а не какво прави. Въпреки че брачната половинка на американския президент сякаш по всякакъв начин се пробва да промени тази наклонност, в това време не стопира да провокира мнения със маркови и много скъпи тоалети.
 Снимка 422949

Разбира се, Мелания няма да носи облекла от Zara и H&M , само че, за разлика от херцогините в английския кралски двор, прекомерно рядко я виждаме да облича една и съща дреха по два пъти. А това за мнозина си е чисто разхищаване.
 Снимка 422952

От Express вършат сметка, че през април госпожа Тръмп е похарчиха към 15 хиляди $ единствено за тоалетите, с които я видяхме на публични събития. Всяка нейна рокля е необятно коментирана, а скоро откакто е намерила място в дрешника на Първата дама, е и разпродадена.
 Снимка 422951

Дрехите, на които Мелания се стопира, са с цена в порядъка на няколко хиляди $. Палтата и обувките й пък не отстъпват по стойност на роклите. Сигурни сме обаче, че госпожа Тръмп не прави избора си по отношение на това какво написа върху етикета .
 Снимка 422950

И в случай че някои незабавно ще обвинят Първата дама в разхищаване на огромни суми пари, то тя има подготвен отговор за тях, и от от преди доста години. Пред Лари Кинг Мелания сподели, че е израснала в дом, в който постоянно е трябвало да си вършат сметка на парите .
 Мелания Тръмп, Барън Тръмп и по какъв начин брачната половинка на американския президент възпитава сина им
Как Мелания Тръмп възпитава сина си Барън

Правилата на Първата дама

Затова всичко, което тя си купува, е добре премислена покупка . И една дреха или чанта би трябвало в действителност да й е харесала, с цел да реши да влага в нея, а не просто тъй като има потребност от шопинг терапия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР