Медицинските кадри трябва да се реорганизират, за да покрият нуждите

...
Медицинските кадри трябва да се реорганизират, за да покрият нуждите
Коментари Харесай

Андрей Марков: Медицинските кадри трябва да се реорганизират

Медицинските фрагменти би трябвало да се реорганизират, с цел да покрият потребностите на популацията от медицински експерти в актуалната обстановка. Това мнение изрази пред БНР Андрей Марков, заместник-председател на и на. Според него би трябвало да се реорганизират фрагментите, защото казусът не е толкоз в апаратурата и оборудването.
Ние сме в тежка обстановка, съвсем пагубна за доста райони. Можем да се оправим единствено с готовност на цялото общество, акцентира Марков.
Според Марков здравните и локалните управляващи би трябвало „ да влязат в тази борба дружно “.
 Мими Виткова: Мерките са боязливи, половинчати и непоследователни Мими Виткова: Мерките са боязливи, половинчати и непоследователни
У нас нещата не са по-различни от това, което се случва в останлите страни, единствено че ограниченията се разграничават много. Виждаме какъв брой боязливи...
" В придвижване се учим по какъв начин да действаме. Естествено, плащаме и една цена в тези случаи, в които не се стига до най-хубавите резултати ", сподели още.
Относно подозренията в достоверността на тестванията и статистиката Андрей Марков съобщи, че " нямаме различен избор и различен инструмент, с който да направляваме развиването на заболяването ".
В коментара си по опцията Марков уточни, че по тази тематика е въображаемо от дълго време и „ евентуално подготвеност има “.
Марков поучава жителите да не се самолекуват по изявления във вестниците и в интернет, а непременно да търсят помощта на експерти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР