Масово и единодушно решение да напуснат ПП Продължаваме промяната са

...
Масово и единодушно решение да напуснат ПП Продължаваме промяната са
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ в Ардино се изпари – всички членове напуснаха партията

Масово и единомислещо решение да изоставен Политическа партия „ Продължаваме промяната ” са взели всички нейни членове в Ардино. Това оповестява в профила си във фейсбук Исмет Осман в послание към членовете и симпатизантите на партията.

Партийните членове не са съгласни с вижданията на „ Продължаваме промяната ” за смяна, народна власт и подмолните игри преди и след изборите, написа още Исмет Осман, който бил първият член и създател на локалната конструкция. Той декларира, че е неуспех Политическа партия да няма един консултант в региона, а да има двама съветника на обединението в Кърджали от ДСБ.

Той твърди, че локалната конструкция не е получила никаква партийна поддръжка, че персонално е платил 3 хиляди лв. за предизборните материали.

„ Една регионална конструкция,която работеше за непознати ползи, само че не и за ползите на партията. Аз съм този, който постави основите на тази партия в община Ардино и първият член, само че бях отчаян от игрите и задкулисието… В момента още не е завършило и следствието за фалшифицираните подписи на 23 души членове на секциони комисии, а също така и тъжба до ЦИК пуснах няколко дни преди изборите с която анулираха решение номер 65 на ОИК Ардино … Борих се по почтен и заслужен метод, само че непрекъснато ме спъваха от всякъде… От удостоверение за съдимост до документи за отговорности в общината и Национална агенция за приходите все за наша сметка и фотосите дори си платихме от личните си джобове. До Кърджали и назад няколко пъти все за лична сметка “, изяснява Исмет Осман.

„ Прежалих много сили и средства в името на смяната, само че тя по този начин или другояче не идваше и не… Просто тази партия за няколко месеца потъна и още ще потъне с тази си регионална структура…Трябва смяна, само че наподобява е към този момент много късно “, написа разочарованият създател на локалната конструкция.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР