Нова услуга за съхранение на багаж е разкрита в центъра

...
Нова услуга за съхранение на багаж е разкрита в центъра
Коментари Харесай

Гостите на София вече ще има къде да си оставят багажа

Нова услуга за предпазване на багаж е разкрита в центъра на София, по образеца на доста други европейски страни, осведоми Travelnews.bg.

Това дава опция на всички български и задгранични посетители на столицата да се придвижват по-спокойно из града за навестяване на забележителности или осъществяване на бизнес срещи да вземем за пример и без да са отседнали в хотел при къс престой или преди настаняването и след освобождението на стаята.

Обектът на LockStars luggage locker е позициониран в историческия център на София, до хода на римските руини на антична Сердика

в подлеза на ЦУМ, зад църквата " Света Петка ", наоколо до метростанцията.

Идеята е взаимствана от Германия, където има LockStars на всички гари. В момента се договаря за откриване на други обекти за предпазване на багаж на основни места в София. 

Цената за малко шкафче е 6,90 лв. за 4 часа, след което се начислява спомагателна такса

за всеки идващ час, която се заплаща при взимането на багажа. Тарифите зависят от продължителността на прилагане и размера на шкафчето. То може да се употребява за период до 72 часа. Плаща се става единствено с кредитни и дебитни карти, в това число посредством мобилни устройства и цифрови портфейли. Предлагат се 3 разнообразни размера шкафчета - от L, подобаващ за ръчен багаж и чанта, до XL-B, който побира 9 чанти или раници, или 2 огромни куфара.

Обектът работи непрекъснато, даже на национални празници,

с цялостна поддръжка за обслужване на клиенти на български и британски език. LockStars Luggage Locker е под непрекъснато видеонаблюдение, с цел да се подсигурява сигурността на туристите и на багажа. Външната врата се заключва автоматизирано от 22 до 6 часа, като се обезпечава от оператор, след натискане на бутон на външния домофон.

Системата LockStars за предпазване на багаж на самообслужване е създадена в Германия и е част от необятна мрежа в Европа, Съединени американски щати и Австралия. Тя обгръща множеството европейски летища, автобусни и жп гари.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР