За гарантиране на изпълнението на Закона за висшето образование и

...
За гарантиране на изпълнението на Закона за висшето образование и
Коментари Харесай

Пеевски, КНСБ и Подкрепа подписаха споразумение за достойно заплащане на работещите в сферата на висшето образование и науката

За гарантиране на осъществяването на Закона за висшето обучение и обезпечаване на нужните средства за растеж на заплатите на университетския състав, който да подхожда на настоящото законодателство, според последните промени в Закона и да бъдат обезпечени почтени хонорари за работещите в областта на висшето обучение и науката, се ангажира Движението за права и свободи.

Председателят на подписа Споразумение със синдикатите според, което до края на юни в 50-тото Народно заседание ще бъдат подхванати всички нужни дейности за осъществяването на уговорките към Висшето обучение като народен приоритет. 

Подписи под съглашението сложиха и, президент на КНСБ, Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване, президент на КТ „ Подкрепа “, Лиляна Вълчева, ръководител на ВОН-КНСБ, Валери Апостолов, ръководител на ВОН-КТП, оповестиха от пресцентъра на.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР