Мъжкият ни национален отбор по волейбол победи Канада с 3:1

...
Мъжкият ни национален отбор по волейбол победи Канада с 3:1
Коментари Харесай

Повторният дебют на Пранди започна с успех

Мъжкият ни народен тим по волейбол победи Канада с 3:1 гейма (в обособените чести 25:20, 26:24, 19:25, 25:17 точки) в първия си мач от втора група в Лигата на нациите.

" Лъвовете " започнаха чудесно присъединяване си в първия уикенд на конкуренцията в Аржентина, а селекционерът Силвано Пранди направи сполучлив още един дебют отпред на България.

Страхотен мач за родния отбор изигра Николай Учиков, който бе над всички с 27 точки. За " кленовите листа " Шарън Върнън-Евънс осъществя 22 точки.

Националите ни започнаха устойчиво и завоюваха първия гейм с удобна разлика - 25:20 точки.

Втората част започва равностойно, по-късно канадците поведоха с 18:14. Нашите съумяха да стопят пасива си и да изравнят при 23:23. В решаващите минути България още веднъж се наложи, след две следващи неточности на противника и поведе с 2:0 гейма.

В третия гейм канадците всеха преднина, която задържаха до неговия край и след 25:19 понижиха изоставането в резултата - 1:2.

" Кленовите листа " започнаха мощно и в четвъртия гейм, повеждайки с 5:2, само че не съумяха да запазят превъзходството. Националите ни направиха поврат, а на второто техническо спиране към този момент водеха с 16:11. След това българите усилиха преднината си на 19:12 и завоюваха гейма с 25:17 точки, а с това и крайната победа с 3:1.

Тази нощ в 3 часа и 10 минути е втория мач на националите ни против състава на домакините от Аржентина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР